viernes, 10 de marzo de 2017

Esbossos



Holiwis ornitorrincos!

Avui hos enenyarem els esbossos que hem fet per l'apliació de Fashion.yakho, esperem que hos agradi.

En primer lloc podem apreciar a la foto la primera pantalla de l'aplicació que seria la pàgina del registre, en aquesta hi trobareu, una casella per el nom, el gènere, l'edat i per últim, una per les fotos que vols afegir al teu perfil.

En segon lloc ens trobariem amb la pàgina hon podras veure les fotos de les altres perones i la seva roba. En la fotografía també és veu la forma que tindra la fotografía una vegada penjada. La fotogarfía sera quadrada, adalt a l'esquerra és veura la fotografía principal del perfil, al peu d'ella és ficara el nom del teu usuari i el comentari que vulguis posar, més avaix trobarem les etrelles que és la manera de"valorar" el "look" que porta la persona en la fotografía. Avaix de tot podem observar una de les parts més importants, és una barra hon podem trobar una  samarreta que representa que al picar sobre t'enviaria a la pàgina principal ( l'esbossada), al costat estaria la lupa que t'enviaria a un buscador per buscar altres perfils o tipos de roba, el signe de més del seu costat, representa que seria per poder pujar més fotografíes, a continuació ens trobem una "o" que t'enviaria a la pàgina de compres online, i per últim, tenim un quadrat  amb una "p" de perfil, perquè, representaria, que et portaria a aquest.


Per últim tenim la pantalla de les compres online ( més endevant ficarem la del perfil), aquesta pàgina s'accedeig picant a la "o" en la barra horitzontal d'avaix. Aquí podem trobar les tendes amb les que col.laboarariem i podries veure  els catalecs i escollir una peça de robai comprarla amb l'opció "visa", o reservarla.





Això és tot,  eperem que l'aplicació hos vagi agradant!

Fins una altre costura💘




No hay comentarios:

Publicar un comentario